Thursday, 25 November 2010

ANDAI ITU TAKDIRNYA


Inilah novel cinta pertama yang saya akan paparkan disini... Saya ni bukanlah orang yang suka menangis. Tapi, entah kenapa bila baca novel ni... air mata saya tak putus2 mengalir... Sape yang pernah baca... komenlah sikit... saya nak tahu feedbacknya... Tambah2 pulak, siti tu kenalan saya... Walaupun dia orang baru, tapi.. ada potensi gak..

Jom baca sinopsisnya dulu ye..

Novel mengisahkan Aleeya yang sangat menderita akibat perbuatan suaminya... Bernikah dengan suaminya pun bukan atas dasar cinta... tapi dengan cara yang tak masuk akal... Suaminya pulak... mmm almaklum keturunan syed2... tentulah tak setaraf...

so... sape yang belum baca... silakanlah..

6 comments:

  1. sorry tnye, kenapa cerita dia x penuh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf lmbt balas.
      Mmg beginilah rupanya ni. Klau full story blh dipaparkan x blh buat duit lah penulis2 novel kita. :))

      Delete
  2. Replies
    1. Adik kena scroll ke bwh smpai dpt ms depan.

      Delete
  3. Replies
    1. Cari sampai paparan muka depan. Itu dah muka surat akhir.

      Delete